Testimoni Susu Halibs

Testimoni Susu Halibs

Write By: admin Published In: Testimoni Hits: 717

Testimoni Susu Halibs

"Saya dah cuba dalam 3 hari, tgk anak saya dah kurang merengek malam2, dah tak nangis2 macam selalu.."

    -Puan Hasneyza, Johor


"Alhamdulillah anak sy suka minum susu ni, sy dalam proses cerai susu badan, macam2 jenama susu sy try bg anak taknak minum, now dia minum susu ni 3x sehari dan campur juga lg dgn susu badan, anak sy setahun 8 bulan"

    - Puan Izwani, Kuala Terengganu


 "Alhamdulillah selepas 1 tahun 4 bulan, baru anak sy boleh terima susu.. sy cuba bg Halib's biasa dan alhamdulillah dia tak muntah2 lagi seperti dulu "

    - Puan Ira Kulai Johor


 "Sejak dia minum Susu Halibs ni, dia jarang sakit kak..badan sihat, semakin aktif. Sebelum tukar Susu Halibs dia kena lung infection, lepastu berak2, tukar susu macam2, tapi tak ok juga tahi dia.. masih cirit-birit. Bila dapat tahu susu ini, saya terus beli dan bagi dia minum, 2 hari dah baik, tak ada cirit-birit. Sejak tu sampai sekarang dia sihat, tak ada sakit. Saya takut tukar susu lain, takut dia sakit, sebab bila diasakit dia susah nak makan ubat, nanti ulang alik masuk hospital, saya yang letih.."

    - Puan Ain, Johor


"Alhamdulillah, anak-anak amalkan susu ini banyak perubahannya, makin cerdik, cergas, ceria dan lain-lain, cuba try deh.. "

    - Puan Riey, Kelantan


"Saya pengguna Susu halibs Penuh Krim, sejak menggunakan susu ini alhamdulillah.. berat badan anak saya bertambah. Selsama, batuk jarang datang... Kesihatan bertambah baik dengan izin dariNya dan yang paling penting, rasanya yg sangat sedap... ibu dan anak pun berkongsi :)"

    - Puan Sahaida, Cheras KL


"Susu ibu tetap yang terbaik, selepas cukup tempoh susuannya, dicadangkan Susu Halibs, malah untuk orang dewasa dan warga emas juga. Banyak pilihannya, ambil yang mana sesuai, diuji secara klinikal dan terbukti khasiat dan kelazatannya. Sudah 2 tahun Pak Cik menjadikannya minuman harian, nak tahu kelebihannya, cubalah mulai hari ini, Inshaallah bagus"

    - En. Ismail, Kedah


"Baru sehari bagi anak cuba minum tadi, dia cepat kenyang... tak merengek macam selalu, pengasuh yg beritahu td. Selalu guna susu formula lain dia lambat minum, nangis2 bila bau nak minum. Bila bagi Susu Halibs, dia bau terus je minum.Sekali minum habis.. susu dulu tak habis. Senang hati saya tengok anak serasi dengan susu Halibs, baru senang hati bekerja, hehe"

    - Puan Shaz, Negeri Sembilan


"Anak saya menyusu badan sampailah sekarang. Umur 3 tahun. Bila lama menyusu badan, susah nak ceraikan susu..Kami dah test bagi minum susu mahal sampailah susu murah. Anak minumlah dua tiga kali. Tu pun tak habis...

Susu Zhulian - dah try
Susu Enfagrow - dah try
Susu Dumex - dah try
Susu Fernleaf - dah try

Semua anak tak habiskan. Alhamdulillah saya beli starter pek Halibs Kismis-Kurma-Manna. Anak habiskan segelas. Dan sekarang dah pandai minta susu plak. Suka Sangat!"

   - En. Naza & Puan Nurul, Kulim Kedah

 

Tags: susu halibs testimoni

Same In Category