Cinnamon Honey

Product Code: Cinnamon Honey

Availability: 48

Price: RM39.00
Qty:

Cinnamon Honey


Kandungan : 300ml
 

Madu dan Kulit kayu manis (Cinnamon Honey) memiliki sifat anti-bakteria semulajadi. Cinnamon Honey yang dituang pada luka dan kesan terbakar menghalang jangkitan dan membantu penyembuhan. Pengambilan Cinnamon Honey yang kerap adalah keseluruhan diet yang sihat dan tahap aktiviti yang sederhana, boleh mencegah penyakit jantung dengan membersihkan arteri tersumbat.

Minum Honey Cinnamon dalam air suam akan menggerak ia melalui pundi kencing akan membersihkan jangkitan. Pengambilan Cinnamon Honey secara tetap juga dapat melegakan, dan dalam beberapa kes sepenuhnya menyembuhkan bagi pesakit artritis.

Minuman ini juga menguatkan sistem imun, membantu melegakan selsema serta sesetengah virus. Masukkan Honey Cinnamon ke dalam mulut serta gusi yang dijangkiti boleh melegakan kesakitan dan pendarahan serta memperlahankan perkembangan jangkitan.

Ia juga membantu untuk mengekalkan kulit yang lembut dan mengurangkan kedutan.

Memudahkan penghadaman, membantu untuk mencegah angin dalam sistem usus. Honey Cinnamon juga membekalkan tenaga, menjadikan anda lebih mental berwaspada dan bersedia untuk aktiviti fizikal.

Dua penyumbang terbesar tuntutan untuk Honey Cinamon adalah ia meningkatkan keupayaan untuk menurunkan berat badan, dan sangat berkesan terhadap sesetengah jenis kanser.

 

Cara Hidangan:

1 sudu Honey Cinnamon sebelum makan setiap pagi menurunkan kadar LDL kolestrol
 
Write a review

Note: HTML is not translated!
Bad           Good